Sep 29, 2011

Erick Torres Padilla, Futbolun genç yetenekleri

Futbolun genç yetenekleri, Erick Cubo Torres,

1993 doğumlu, Erick Torres ‘in gerçek aile adı Padilla’dır. Ama Meksika’da kendisine CUBO lakabı takılmış ve Futbol sahalarında bu şekilde anılmaktadır


Meksika Futbolunundan yeni yetişen yetenek Javier Hernández ‘in Manchester United ‘da göstermiş olduğu başarıdan sonra yeni Hernandez ışığı veren bir başka Meksikalı Cubo Torres kuşkusuz futbolun gelecektekteki yeni yıldızı olacak gibi…

Henüz Meksika U-17 ve U -20 Milli takımında 1′er kez oynamasına rağmen futbolun genç yetenekleri arasında kanınımca ve kendisini bir kez izleme fırsatı bulsamda yakın gelecekte Avrupa’ya geleceği kaçınılmaz sevimli ve müthiş yetenek diyebilirim.
Kendisi Manchester’in yeni yeni golcüsü Javier Hernandez gibi çabuk gol yerlerine müthiş bir güvenle giden ve ne yaptığını bilen bir yetenek.
Kendisini Chicharito diye anılan ManU’lu Hernandez ‘in stiline benzetseler de eski golcü ve Meksika’nın yetiştirdiği en büyük yıldız Hugo Sanchez kadar çabuk ve esnek bir yapısıyla da dikkati çekiyor.

Meksika liginin Süper Klasiği olan Chivas - America maçında “El Cubo” Torres’in oyunun 27. dakikasında rakibine mağlup olabileceğini hissettiren attığı ilk golü hep beraber izleyelim.

No comments:

Post a Comment